O NAMA

Dragi poslovni partneri, suradnici, kupci, dugogodišnji i oni novi, u ovoj novoj sezoni kao i do sada, svi proizvodi koje nudimo su isključivo naši. Repromaterijale također nabavljamo u Hrvatskoj. Lavanda je uzgojena na našim plantažama, vrećice šivane u našim pogonima i nemamo uvoznih gotovih vrećica.

Nastojimo biti originalni, pa tako imamo i ZAŠTIĆENIH proizvoda koji se nebi smjeli kopirati.

Tvrtka S.T.U.P.d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju EKO vrećica i torbi, a obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vozdecki se bavi uzgojem Lavande & Lavandina te izrađuje proizvode od lavande.
Više o nama na našim službenim stranicama www.lavanda-vrecice.com.

Narudžbe primamo isključivo e-mailom, jer morate primiti vizualnu ponudu koju nam potvrđujete. 

Ukoliko ste na našu web stranicu konektirani sa Vašim smart mobilnim uređajima tada naše stranice listate nakon pritiska na strelicu pored tipke HOME.

Navedene cijene su za avansnu uplatu, odnosno plačanje po isporuci, cijene se odnose na količine od 100 do 2000 komada po artiklu. Kada smo u mogučnosti svojim starim kupcima i uhodanoj ekipi idemo u susret sa odgovarajućom odgodom plačanja.

Komisiona prodaja (konsignacija): cijena za komisionu prodaju povečava se i uvjetuje se maloprodajna cijena. Komisionu prodaju prakticiramo sa trgovinama koje posluju tokom cijele godine.

Nismo u sustavu PDV-a.

Želimo uspješnu kupovinu i daljnju prodaju!

 Što nudimo?

Osnovni proizvod je suvenir vrećica sa suhim cvijetom lavande.
U suradnji sa obližnjim farmama lavande u mogućnosti smo pratiti velike kupce odnosno velike narudžbe.
Destilacija lavande vrši se u malom destilerijskom kotlu, suhi cvijet sušimo i pripremamo ručno, odnosno uz pomoć ručnih sita. Ulje lavandina ne prodajemo u rinfuzi, jer nemamo dovoljno ulja, ali uz suradnju susjednih farmi lavande s kojima usko suradjujemo, proslijediti cemo Vam ponudu za bilo koju kolicinu lavandinog ulja.
Sve vrećice se šivaju u našem pogonu za šivanje, NEMA uvoznih vrećica. Tisak djelomično radimo sami, a teži dio nam vrše manji (regionalni) tiskarski obrti.
Neki naši proizvodi su i zaštićeni u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te ih s ponosom nudimo kupcima.
Sapuni se rade isključivo kao mirisni suvenir. Osnovna baza je palmina mast i svi drugi sastojci su od biljnih masti i ulja, ljubičasta boja je prehrambena, a radimo manje količine sapuna bez upotrebe industrijskih kotlova te koristimo male drvene kalupe iz kojih sapune ručno režemo i otiskujemo.
Nositelj ove prodaje putem interneta je OPG Irena Vozdecki. Naziv OPG-a iz Rješenja o upisu u Upisnik: Irena Vozdecki, MATIČNI BROJ: 50193082, MIBPG: 153751